Uw huis verhuren of verkopen op House Vision

Uw huis verhuren.
Met één aanmelding via BookingXS staat uw vakantiehuis op House Vision en nog 40 andere verhuursites waaronder HomeAway, Fewo-direkt, Abritel, Expedia, Vrij-Uit, Neckermann, TripAdvisor en binnenkort zelfs Airbnb. Ontvang boekingen uit de hele wereld en regel alles eenvoudig zelf vanuit één scherm.

Aanmelden verhuur voor € 1,-
Pas nadat u een boeking via één van de 40 sites heeft ontvangen bent u het jaarabonnement van € 99,- aan BookingXS verschuldigd. De partnersite die de boeking heeft aangedragen ontvangt 10% commissie over de huursom.

Lift mee op de ervaring van BookingXS
In BookingXS zit 30 jaar kennis en ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. We snappen wat een verhuurder wil en welke middelen hij nodig heeft om succesvol te verhuren. Tijden zijn veranderd en grote internationale spelers beheersen de zoekmachines. Bij wie kunt u zich nu het beste aanmelden en wie is de goedkoopste? U hoeft niet meer te kiezen. BookingXS heeft als antwoord een systeem gebouwd dat uw huis automatisch op alle relevante sites plaatst op basis van no cure no pay. En u bepaalt zelf welke boeking u accepteert en wat de voorwaarden zijn.
Nu aanmelden

Alleen op de site van House Vision verhuren?
U wilt alle voordelen van BookingXS maar uw huis alleen op de site van HouseVision plaatsen en niet internationaal? Geen probleem. Doorloop hetzelfde aanmeldproces maar kies in de laatste stap voor een abonnement zonder distributie. U betaalt € 99,- per jaar. Betalen kan via Ideal.
Nu aanmelden

Uw huis verkopen op House Vision
Voor € 45,-  staat uw huis 5 maanden op de site van House Vision. Potentiële kopers kunnen uw woning via de House Vision site bekijken en u via het contactformulier benaderen voor meer informatie.
Ga naar aanmelden en doorloop alle stappen die nodig zijn om uw huis te plaatsen op House Vision. Nadat u de benodigde informatie heeft ingevuld wordt bovendien automatisch een website voor uw huis aangemaakt.
De laatste stap is het afsluiten van een abonnement die u via Ideal kunt afrekenen.
Nu aanmelden