Ecovilla’s op Resort Zuiderzee

Op Resort Zuiderzee worden nieuwe ecovilla’s voor 10 tot 12 personen op ruime kavels aan het water gebouwd. Met deze nieuwe ontwikkelingen heeft u de mogelijkheid om in het bezit te komen van een riante villa op deze unieke locatie.

EuroParcs resort Zuiderzee heeft een natuurlijke aantrekkingskracht vanwege meerdere redenen: een kilometer groot zandstrand en een eigen jachthaven, de ligging nabij niet alleen Walibi maar ook de Veluwe en het Dolfinarium en het rijke faciliteiten- en voorzieningenniveau. Het hoofdgebouw herbergt een grote feestzaal met een bar in de vorm van een schip, een ijssalon, een luxe snackbar, een binnenzwembad met onder meer grote glijbaan, een apart kinderbad, een groots indoorspeel paradijs, een theaterruimte, een bowlingcentrum en een bruin café.

De ecovilla’s zijn rijkelijk uitgevoerd en worden duurzaam gebouwd. Het is zelfs mogelijk om deze ecovilla’s gasvrij te gebruiken zonder hoeven in te leveren op comfort. Zo zijn de nieuwe ecovilla’s op Resort Zuiderzee klaar voor de toekomst.

Meer weten over de koop van een eccovilla op Resort Zuiderzee? Kijk dan hier.2018-05-08_Basis B3