EuroParcs op Master of LXRY

Een ‘tweede huis’ hoeft echt niet per se op Ibiza te staan. Er zijn ook meer dan genoeg vakantiewoningen van het hogere segment in de mooiste gebieden van Nederland. Denk maar eens aan de Waddeneilanden. EuroParcs bewijst dat ook Nederland de meest luxueuze vakantiewoningen rijk is. Met een mooi design, strak interieur en fijne ligging. Zie bijvoorbeeld Resort Ameland of Resort Markermeer. Maar als je toch liever een meer zonzekere bestemming zoekt voor je pied-à-terre, kun je ook kiezen voor Bonaire. De appartementen en penthouses op dit ABC-eiland liggen aan een zestig meter lang zwembad met beachbar, poolbar en zandstrand. Hier kijk je uit over de azuurblauwe Caribische zee.

Naast auto’s, juwelen, jachten en kunst zal tijdens Masters of LXRY ook ruim aandacht zijn voor high end vakantieverblijven. EuroParcs heeft hier naam opgebouwd als  recreatiespecialist die elke editie weer met nieuwe architectonische parels komt. Masters of LXRY is de grootste premium lifestylebeurs van Europa die van 7 tot en met 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

Win een recreatiewoning
Wie in de periode van 20 november tot en met 10 december 2017 een recreatieobject koopt bij EuroParcs maakt kans op een gratis recreatiewoning. Alle kopers krijgen een persoonlijke uitnodiging om bij de verloting van de recreatiewoning te zijn op de Masters of LXRY in de Rai in Amsterdam. De verloting vind plaats op zondag 10 december.

Bezoek de EuroParcs stand en laat u informeren
De EuroParcs aankoopadviseurs vertellen u meer over de aankoop en investeringsmogelijkheden. Op de stand kunt u op indrukwekkende wijze kennismaken met een viertal projecten. EuroParcs heeft op deze editie van de Masters of LXRY speciale plekken ingericht voor de nieuwe accommodaties in het water op Resort Poort van Amsterdam, de duinlodges en duinvilla’s op Resort Ameland en de appartementen en
penthouses op Bonaire.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met een aankoopadviseur tijdens de Masters of LXRY?  Bezoek ons op de EuroParcs stand.