EuroParcs Resort Zuiderzee

Op een sfeervolle locatie, direct aan het Veluwemeer verrijst EuroParcs2016_oostappen_groep_rivierabeach_mg_6564 Resort Zuiderzee.
Resort Zuiderzee beschikt over een zandstrand van meerdere kilometers, een jachthaven, beachclub en een plaza met alle denkbare faciliteiten waaronder een indoor zwem- en speelparadijs, een bowlingcentrum en diverse horecagelegenheden.

De omgeving van het Resort Zuiderzee is zoals het resort zelf een ware attractie op zich. Op een steenworp afstand ligt het plaatsje Elburg. Een bezoek aan deze vestingstad is zeker de moeite waard.

Iets avontuurlijker? Ga dan naar het naastgelegen attractiepark Walibi met de snelste, de hoogste, en de langste rollercoasters van Europa. Verder bent u vanaf het resort in korte tijd bij het Dolfinarium in Harderwijk of in de bossen van het grootste natuurgebied dat Nederland kent: de Veluwe.

Investeer op Resort Zuiderzee in een recreatiewoning of één van de nieuwe waterlodges welke recreëren op het water een compleet nieuwe dimensie geeft.

Informatie en open dagen
Kom naar de informatieavonden op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 mei.
De informatieavonden zijn enkel op afspraak te bezoeken.
Voor meer informatie kijk dan hier!

Buiten 2