Nana bezoekt EuroParcs Resort de Rijp

resrijpview16

Nana bezoekt deze week EuroParcs Resort de Rijp. Het resort ligt vlakbij het pittoreske dorpje de Rijp. Vroeger bekend om de haringvisserij en de walvisvaart, tegenwoordig nog bekender door het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Koninginnedag 2013. In en rondom het park valt er genoeg te zien en te beleven. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Voor de jongste kinderen is er de Beau en Bloem funclub. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

resrijpview10

Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollands kanaal. Kortom, ontspan in Resort de Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water. En binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels.

Nana heeft afgesproken met Tim en Anita uit Harderwijk. Zij hebben een kijkje genomen in de ruime en comfortabele vakantiewoning van het type Zaanse Velthorst.resrijpgasten1

Informatie en open dagen

Bent u geïnteresseerd in de koop van een vakantiewoning in EuroParcs Resort de Rijp? Kijk dan hier. U bent ook van harte welkom tijdens de open dagen op zaterdag 21 april en zondag 22 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Burgemeester Dalenbergstraat 50, 1486 MT West-Graftdijk.

 

resrijpzaanse2Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een vakantiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.

Wilt u uw vakantie doorbrengen in Resort de Rijp of in een van de andere fantastische resorts van EuroParcs? Kijk dan hier.