Resort Ameland


nanabootameland
Ameland is heel dichtbij, maar toch ver weg! Zo voelt het wanneer je in Holwerd op de boot stapt en na een prachtige tocht over de Waddenzee aankomt op Ameland. Een eiland met vier fraaie dorpen, ieder met een eigen geschiedenis en cultuur, schitterende natuur, maar vooral veel zee en strand!
Heerlijk om eindeloos te wandelen en de zon te zien ondergaan tijdens een diner.
De prachtige ligging in de duinen in combinatie met de faciliteiten maakt investeren op Ameland zeer aantrekkelijk. EuroParcs presenteert u Resort Ameland in al zijn perfectie. In tegenstelling tot de andere EuroParcs resorts hoeft deze locatie niet op grote schaal ontwikkeld te worden. resaamstrand2Juist de puurheid aan de duinen en de zee en de magische mix van de gezelligheid op het resort met de relatieve rust aan het strand, maakt Resort Ameland tot een adembenemende ervaring. Het onbetaalbaar mooie uitzicht over het water symboliseert uw lange termijn perspectief als investeerder.
Deze blik op de lange termijn houdt in dat het verwachte rendement op uw investering nu al goed is en vooral ook goed blijft. EuroParcs verzekert u, wanneer u met hen in dit schip stapt, een veilige reis met een ‘haven’ die niet alleen reeds in het zicht ligt, maar nu al een baken van zekerheid is. Oftewel: EuroParcs verzekert u een stabiele samenwerking met een interessant rendement.
resaamoverzicht1

Open dagen
U bent van harte welkom tijdens de open dagen op zaterdag 27 en zondag 28 januari van 10.00 tot 17.00 uur.
Adres: Jan Roepespad 4 – 9161 CT Hollum.

 

Meer informatie? Kijk dan hier.