Informatie avonden Resort Bonaire

resbononderwater1Bon Bini na Boneiru!
Bonaire is de vakantiebestemming bij uitstek. Met een gemiddelde jaartemperatuur van zo’n 27,5 graden is het er het hele jaar heerlijk vertoeven.

Er is bijna geen dag zonder zon en de verkoelende passaatwind maakt het extra aangenaam. Dit maakt Bonaire natuurlijk uitermate geschikt voor een keur aan buitenactiviteiten. Windsurfen, zeilen, kitesurfen, duiken, snorkelen, mountainbiken, wandelen, golfen en paardrijden is een greep uit de vele mogelijkheden van de activiteiten die op het Caribische eiland mogelijk zijn. resbonsurf1

Niet ver van strand en zee en op een steenworp afstand van Kralendijk verrijst Resort Bonaire. Een splinternieuw resort dat ruimte biedt aan diverse luxe appartementen en ruime penthouses waar het binnen-buiten gevoel centraal komt te staan. Een zwembad met een ‘echt’ zandstrand wordt de blikvanger van het resort.

Voor een cocktail kunt u terecht bij de bar aan het zwembad. Kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin op het resort. resbonzwem3Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van alles wat het resort én Bonaire te bieden heeft.
Geïnteresseerd in een luxe appartement of een ruim penthouse op Bonaire met Nederlandse garantie en zekerheden? Kijk hier.

Laat u uitvoerig informeren
Inspiratieavonden die de betovering van Bonaire alleen maar groter maken. Dat belooft EuroParcs u wanneer u tijd vrijmaakt om op woensdag 25 oktober tussen 17.00 uur en 21.00 uur naar het hoofdkantoor in Apeldoorn te komen.
U wordt op deze dagen door één van de ervaren aankoopadviseurs tot in detail geïnformeerd waarom Bonaire in snel tempo populairder wordt bij niet alleen Nederlanders maar ook bijvoorbeeld Amerikanen. Resort Bonaire is daarom geen blik op de toekomst maar nu al meer dan noodzaak om de groeiende stroom toeristen op het eiland van onderdak te voorzien. Dat ziet u als investeerder terug in uw verhuuropbrengsten. Daar komt nog eens bij dat Bonaire een zeer mild fiscaal klimaat heeft.

Verder wordt u bijgepraat over de inrichting van het resort en over de officiële opening van deze Caribische parel van EuroParcs. Die opening vindt medio oktober plaats. Ook krijgt u uiteraard het actuele woningaanbod onder ogen met bijbehorende rendementen.

De inspiratieavonden zijn inloopavonden voor geïnteresseerden, maar EuroParcs zou het op prijs stellen indien u vooraf uw komst kenbaar maakt. Dan weet u zeker dat direct na binnenkomst een aankoopadviseur voor u klaarstaat.
Meld u hier aan.