Resort Bonaire – Modelwoningen bij Vervoort Meubelen

Bon Bini na Boneiru!
Bonaire is de vakantiebestemming bij uitstek. Met een gemiddelde jaartemperatuur van zo’n 27,5 graden is het er het hele jaar heerlijk vertoeven. resort-bonaire9Er is bijna geen dag zonder zon en de verkoelende passaatwind maakt het extra aangenaam. Dit maakt Bonaire natuurlijk uitermate geschikt voor een keur aan buitenactiviteiten. Windsurfen, zeilen, kitesurfen, duiken, snorkelen, mountainbiken, wandelen, golfen en paardrijden is een greep uit de vele mogelijkheden van de activiteiten die op het Caribische eiland mogelijk zijn.
Niet ver van strand en zee en op een steenworp afstand van Kralendijk verrijst Resort Bonaire. Een splinternieuw resort dat ruimte biedt aan diverse luxe appartementen en ruime penthouses waar het binnen-buiten gevoel centraal komt te staan. Een zwembad met een ‘echt’ zandstrand wordt de blikvanger van het resort.

resort-bonaire-1Voor een cocktail kunt u terecht bij de bar aan het zwembad. Kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin op het resort. Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van alles wat het resort én Bonaire te bieden heeft.

Geïnteresseerd in een luxe appartement of een ruim penthouse op Bonaire met Nederlandse garantie en zekerheden? Kijk hier.

 

Modelwoningen bij Vervoort Meubelen

bon1vervoortOm alvast in de stemming te komen heeft Vervoort Meubelen een aantal modelwoningen geopend in Goirle. De studio heeft een interieur ontworpen dat aansluit bij het kleurijke en tropische van het eilkand, met het comfort en de luxe van thuis.
Bij Vervoort Meubelen zitten de interieur specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!
Adres: Edisonstraat 3 – 5051 DS Goirle.

 bon2vervoort