Tim bezoekt EuroParcs Resort de Biesbosch

resbiesview5Tim is deze week op EuroParcs Resort de Biesbosch.
Het ligt naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!  Op het resort zelf staan luxe en comfortabele vakantiewoningen. U kunt op het park heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna’s, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend.

resbiestimgast

Tim ontmoet de familie Van Doorn uit België. Zij verblijven een weekend op EuroParcs Resort de Biesbosch in de Velthorst de Luxe. Voor dit gezin heeft Tim een sportieve uitdaging in petto. Chris van de Board Academy doet er alles aan om hen met snelheid en scherpe bochten van de sonarband af te werken. Tim gaat tot groot plezier van zijn gasten met geweld de lucht in.

 

Uw vakantie doorbrengen op EuroParcs Resort de Biesbosch of op één van de andere toplocaties van EuroParcs? Kijk dan hier.resbiesvdl