Tim bezoekt EuroParcs Resort Zuiderzee

Op een sfeervolle locatie, direct aan het Veluwemeer verrijst EuroParcs Resort Zuiderzee. Resort Zuiderzee beschikt over een zandstrand van meerdere kilometers, een jachthaven, beachclub en een plaza met alle denkbare faciliteiten waaronder een indoor zwem- en speelparadijs, een bowlingcentrum en diverse horecagelegenheden. De omgeving van het Resort Zuiderzee is zoals het resort zelf, een ware attractie op zich. Op een steenworp afstand ligt het plaatsje Elburg. Iets avontuurlijker? Ga dan naar het naastgelegen attractiepark Walibi met de snelste, de hoogste, en de langste rollercoasters van Europa. Verder bent u vanaf het resort in korte tijd bij het Dolfinarium in Harderwijk of in de bossen van het grootste natuurgebied dat Nederland kent: de Veluwe.62251e29-7805-4346-9970-f27a98370941

Nana heeft de afgelopen weken het nieuwe resort van EuroParcs al ontdekt maar voor Tim is het de eerste keer dat hij op dit resort bezoekt. Hij heeft afgesproken met Karin en haar twee kinderen, Jill en Laurence. De familie geniet in de vakantiewoning Type Velthorst Wood. Type Velthorst Wood is ruim en comfortabel en heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken met twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een mooie badkamer. De achterliggende gedachte dat Karin op dit park een paar dagen vakantie viert is dat ze in de toekomst graag een tweede woning willen aanschaffen. Om de dag helemaal compleet te maken neemt Tim ze mee naar het naastgelegen attractiepark Walibi! Waar ze een hele leuke middag staat te wachten.

Informatie en open dagen
Meer weten over de koop van een woning op Resort Zuiderzee? Kijk dan hier.
U bent ook van harte welkom op de open dagen op zaterdag 16 en zondag 17 juni aanstaande van 10.00 tot 17.00 uur.
Adres: Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen. Meer informatie? Kijk dan hier.
Wilt u uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u besluit een recreatiewoning bij EuroParcs te kopen? Kijk dan hier.